1. Într-un castron mare, se amesteca jumatate din ceapa, usturoiul, cimbrul, piperul negru, enibaharul si 1/2 lingurita de sare. Se adauga 2 linguri de otet, 1 lingura de mustar si zaharul brun; se amesteca bine. Se adauga puiul si se freaca bine cu amestecul. Se acopera si se pun deoparte.
2. Într-un castron separat, se amesteca restul de 2 linguri de otet, 1 lingura de mustar, 1/4 lingurlta sare si uleiul. Se adauga ceapa ramasa, ananasul, kiWI, ardeiul gras Si jicama; se amesteca.
3. Se Încalzeste in prealabil gratarul. Se frige puiul la 15 cm de flacara, 4 minute pe fiecare parte sau pâna este facut. Când se raceste suficient, se taie puiul felii pe diagonala. Se adauga in castron Si se amesteca cu sosul Knorr Mediteranean si se poate servi.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii