Se taie conservele de peste si se scurg de ulei, se taie cutiile de fasole rosie si se scurg de zeama in care au stat boabele se spala foarte bine.
Se toaca varza, se curata castravetii de coaja si se taie rondele, se spala, curata si se taie ceapa verde. Se trce la amestecarea ingredientelor, ultimele se pun boabele de fasole sa nu se sparga si pestele.
Se asezoneaza cu ulei si otet precum sis are si piper dupa gust si un pliculet Knorr mediteranean.
O reteta simpla si usor de pregatit, pentru noi la serviciu este mancarea ideala.
Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii