Asaza griul intr-o strecuratoare si curatal, trecindu-l pe sub jetul de paa, pina cind apa care se scurge este limpede. Punel apoi intr-un vas de ceramica si acopera-l cu apa.Lasa-l sa se inmoaie bine timp de o ora si apoi scurge toata apa. Peste griu astfel stors, toarana sucul de lamaie si amesteca bine. Adauga ierburile, sarea piperul si lasa compozitia sa macereze la rece timp de trei ore , amestecind din cind in cind. In momentul in care se serveste, curata ceapa, taia-o marunt si amestec-o in compozitie. Se decoreaza cu felii de lamaie verde sau cu felii de rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii