Asaza griul intr-o strecuratoare si curatal, trecindu-l pe sub jetul de paa, pina cind apa care se scurge este limpede. Punel apoi intr-un vas de ceramica si acopera-l cu apa.Lasa-l sa se inmoaie bine timp de o ora si apoi scurge toata apa. Peste griu astfel stors, toarana sucul de lamaie si amesteca bine. Adauga ierburile, sarea piperul si lasa compozitia sa macereze la rece timp de trei ore , amestecind din cind in cind. In momentul in care se serveste, curata ceapa, taia-o marunt si amestec-o in compozitie. Se decoreaza cu felii de lamaie verde sau cu felii de rosii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii