Asaza griul intr-o strecuratoare si curatal, trecindu-l pe sub jetul de paa, pina cind apa care se scurge este limpede. Punel apoi intr-un vas de ceramica si acopera-l cu apa.Lasa-l sa se inmoaie bine timp de o ora si apoi scurge toata apa. Peste griu astfel stors, toarana sucul de lamaie si amesteca bine. Adauga ierburile, sarea piperul si lasa compozitia sa macereze la rece timp de trei ore , amestecind din cind in cind. In momentul in care se serveste, curata ceapa, taia-o marunt si amestec-o in compozitie. Se decoreaza cu felii de lamaie verde sau cu felii de rosii.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii