Feliile de paine se taie cubulete cat mai mici, se pun in tava de la aragaz pe hartie de copt si se stropesc cu ulei de masline. Se usuca in cuptor la foc mic timp de 1 ora. Morcovii se curata, se spala si se dau pe razatoarea mica. Varza si salata spalate si scurse se taie fideluta. Sunca se taie julien. Cascavalul se da pe razatoarea mare. Cand s-au racit si crutoanele, se amesteca toate ingredientele intr-un castron mare.
Pentru sos se amesteca toate ingredientele.
Sosul se pastreaza separat si se pune pe salata doar la servire pentru a nu se inmuia ingredientele.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii