Se taie vanata cubulete (de 2,5 cm), se pune pe o farfurie, se presara cu sare si se lasa sa se patrunda 30 de minute, dupa care se clateste sub jetul de apa rece si se zvanta cu un stergar.
Se incinge uleiul intr-o tigaie plata si se prajesc cubuletele de vanata circa 2 minute, la foc potrivit, amestecand intruna. Dupa ce s-au rumenit si s-au inmuiat, se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare. Reci, se pun intr-un castron impreuna cu rosiile, castravetii, ceapa, branza, maslinele si busuiocul si se amesteca bine. Pentru sos: se pun toate ingredientele intr-un borcan cu capac (de insurubat), se scutura 10 minute, pana ce amestecul devine neted. Se toarna apoi sosul peste salata si se amesteca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii