Se fierbe fasolea in apa clocotita sarata. Setaie toate legumele in bucati
si se toaca foarte fin usturoiul. Sosul se prepara amestecand uleiul,
otetul, zeama de lamaie, sarea, piperul si usturoiul tocat. Se varsa sosul
peste legume, se adauga caperele si se amesteca bine. Se taie ouale in
sferturi si se pun deasupra salatei, alternand cu fileurile de ansoa si cu
maslinele.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii