Se fierb cartofii, se curata si se taie rondele. Legumele se spala, se curata si se taie julien, se adauga la cartofi, apoi se pune sare si piper, se amesteca bine.
Se face maioneza si se amesteca cu salata de legume.
Se serveste rece, ornata frumos cu salata verde sau patrunjel tocat marunt.
Se poate servi ca aperitiv sau langa carne la gratar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii