autor:

Fara foto

» » Salate

Salata multicolora

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 1 ardei rosu, , 1 ardei galben, , 1 ardei verde, , 2 linguri ulei de masline, , 3 linguri zeama de lamaie, , 1 lingurita miere, , piper macinat, , sare.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata ardeii si se taie fasii. Se aranjeaza - pe culori - pe un platou. Se amesteca uleiul, zeama de lamaie si mierea si se toarna peste ardei. Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se patrunda o ora. Salata de ardei se serveste cu paine de casa (vatra) unsa cu unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata multicolora" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata multicolora

Salata multicolora

Cureti toate legumele , le speli si le pui la fiert in vase separate , in apa cu sare. Fierbi si

1 vot    1 comentariu
40 min
Salate de legume
SALATA DE LEGUME MULTICOLORA

SALATA DE LEGUME MULTICOLORA

Cartofii se spala,se taie cubulete si se fierb in apa cu putina sare. Separat se curata sfecla,morcovul

33 voturi    4 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingurita miere
  • piper macinat
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Pasta de conopida