autor:

Fara foto

» » Salate

Salata multicolora

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 1 ardei rosu, , 1 ardei galben, , 1 ardei verde, , 2 linguri ulei de masline, , 3 linguri zeama de lamaie, , 1 lingurita miere, , piper macinat, , sare.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata ardeii si se taie fasii. Se aranjeaza - pe culori - pe un platou. Se amesteca uleiul, zeama de lamaie si mierea si se toarna peste ardei. Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se patrunda o ora. Salata de ardei se serveste cu paine de casa (vatra) unsa cu unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata multicolora" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
SALATA DE LEGUME MULTICOLORA

SALATA DE LEGUME MULTICOLORA

Cartofii se spala,se taie cubulete si se fierb in apa cu putina sare. Separat se curata sfecla,morcovul

33 voturi    4 comentarii
30 min
Salate reci
Salata multicolora

Salata multicolora

Cureti toate legumele , le speli si le pui la fiert in vase separate , in apa cu sare. Fierbi si

1 vot    1 comentariu
40 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingurita miere
  • piper macinat
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Salată rapidă de dovlecei