autor:

» » Salate

Salata Nicoise

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
1 salata verde mare, 1 conserva ton, 1 conserva file ansoa, 1 conserva porumb, 100 g masline verzi, 100 g masline negre, 1 ardei gras galben, 2 ardei rosii, 200 g sos vinegret, 2 oua, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se vor taia ardeii julien, ceapa in inele, ouale rondele, salata se rupe cu mana pentru a nu oxida; Se amesteca totul cu tonul, maslinele, porumbul, fileurile de ansoa si sosul vinegret si se lasa putin sa se patrunda ingredientele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Nicoise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata Nicoise

Salata Nicoise

Telina si morcovul curatate se dau pe razatoarea mica. Rosia , castravetele si ardeiul se taie felii

4 voturi    2 comentarii
20 min
Salate cu peste
Salata nicoise

Salata nicoise

Prezint doar poza. Din nou fara dressing la mine si din nou fiecare e liber sa mai aduca imbunatatiri.

3 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 salata verde mare
  • 1 conserva ton
  • 1 conserva file ansoa
  • 1 conserva porumb
  • 100 g masline verzi
  • 100 g masline negre
  • 1 ardei gras galben
  • 2 ardei rosii
  • 200 g sos vinegret
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete

din Salate reci

Salata de vara cu cartofi fierti, ardei grasi si ceapa rosie Salata de vara cu cartofi fierti, ardei grasi si ceapa rosie

Suntem în sezonul de vara, sezonul fructelor si legumeleor, deci sa profitam de ocazie si sa consumam cat mai mult din ele. Vara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata cu ton, avocado si mozzarella Salata cu ton, avocado si mozzarella

Taiati avocado pe jumatate, indepartati samburele si cu o lingura scoateti miezul, cu grija sa nu il zdrobiti. Il taiati cuburi mai

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
SALATA ASORTATA DE MURATURI