Cartofii se spala si se fierb in coaja, in apa cu sare, se racesc, se curata de coaja si se taie rondele. Ceapa se curata si se taie rondele, castravetii se spala si se taie rondele, ardeii grasi se curata de cotoare, se spala si se taie fîşii subtiri. Verdeata se spala, se taie marunt si se scurge. Rosiile se spala si se taie felii rotunde. Toate componentele se amesteca usor intr-un vas, se adauga uleiul, maslinele, otetul si sarea. Se verifica gustul. Se monteaza pe un platou, sau pe farfurii si se decoreaza cu rosii si verdeata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii