autor:

» » Salate

Salata orientala cu peste sarat

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 1,500 kg peste sarat (afumat), 1 kg cartofi, 100 g ceapa, 150 g castraveti verzi, 150 g ardei gras, 1 legatura patrunjel, 500 g rosii, 2 oua, 50 ml ulei, 25 ml otet, 50 g masline, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

8 voturi

Mod de preparare

Pestele se desareaza in apa rece, se fileteaza (dezoseaza) in lungime pe coloana vertebrala si se taie bucati egale. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala, se taie rondele (inele). Castravetii se curata de coaja, de seminte si se taie batoane mici. Ardeiul gras se curata de cotoare, se spala si se taie rondele subtiri. Rosiile se curata, se spala si se taie rondele. Ouale se spala si se fierb tari, se curata de coaji si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se amesteca usor cu bucatile de peste, ceapa, castravetii, ardeiul gras, rosiile, uleiul, otetul, maslinele, piperul macinat, sare si patrunjel verde. Dupa ce s-au amestecat bine, componentele se asaza pe platou sau pe farfurii, portionate, ornamentate cu oua felii si rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata orientala cu peste sarat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Caras marinat cu legume

Caras marinat cu legume

Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait

13 voturi    8 comentarii
1h
Salate cu peste
Salata de cruditati cu surimi pane

Salata de cruditati cu surimi pane

Spalam , curatam si taiem toate legumele si le punem intr-un bol incapator. Branza o maruntim, masline-lor

5 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

8 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1,500 kg peste sarat (afumat)
  • 1 kg cartofi
  • 100 g ceapa
  • 150 g castraveti verzi
  • 150 g ardei gras
  • 1 legatura patrunjel
  • 500 g rosii
  • 2 oua
  • 50 ml ulei
  • 25 ml otet
  • 50 g masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

23 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Retete

din Salate cu peste

Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript

Se spala rosiile si se scobesc pentru umplere. Capacele de la rosii se toaca marunt.Se spala castravetii si ceapa verde si se toaca

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata cu cartofi noi si peste afumat Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spală, se şterg şi, dacă sunt mai măricei, se taie în sferturi. Se prăjesc la foc iute până devin aurii.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata " Dezlegare la peste "