Spalam cartofii si ii punem sa fiarba in coaja in apa cu sare.
Ceapa verde si usturoiul le taiem marunt rondele.
Mararul il tocam si ridichile le feliem.
Ceapa rosie o taiem julien, o punem intr-un bol maricel si punem putin ulei de masline aromat si sare.
Cand cartofii sunt fierti, ii trecem sub un jet de apa rece, apoi ii curatam de coaja si ii taiem felii subtiri.
Ii punem peste ceapa din bol, peste ei ridichile taiate, ceapa si usturoiul verde.
Separat intr-un alt bol amestecam toate ingredientele pentru sos.
Presaram deasupra salatei mararul verde tocat si adaugam maslinele si sosul.
Amestecam sa se omogenizeze toate, apoi potrivim gustul cu condimente.
Punem salata intr-un bol si o lasam la rece vreo 2 ore, sa se patrunda toate aromele, apoi se poate servi.
Pofta mare sa aveti si sa o mancati sanatosi !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/04/salata-orientala-de-post.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii