Se curata cartofii se taie cubulete mici si se pun la fiert 20 min, intre timp se curata cepele julien , castravetii felii subtiri ardeiul rosu patratele iar cel galben fasii. Ouale se fierb se racesc si se curata de coaja si se taie in doua(pentru a curata ouale de prepelita mai usor ele se freaca rotativ in palma pana se crapa dupa care se decojesc). Cartofii se scurg se lasa un pic sa se raceasca si se amestaca cu celelalte ingrediente. Adaugam uleiul , otetul sarea si piperul si amestecam bine(pentru gurmanzi recomand 6 linguri de maioneza in compozitie). Se serveste rece . POFTA BUNA

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii