Cureti ceapa,telina, si morcovii,apoi le dai pe razatoarea mica. Tai foarte marunt maslinele si un gohosar(unul il pastrezi ca sa ornezi salata). Amesteci treptat uleiul cu mastarul pana obtii o maioneza si cand e gata adaugi si zeama de lamaie. Potrivesti de sare,piper,pui si hreanul razalit,le amesteci pe toate si ornezi cu frunze de patrunjel, felii de gogosar si masline.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii