Reteta postata pe: 28 mai 2009
Ingrediente
Ai nevoie de: 2 teline, 2 morcovi, 1 ceapa rosie, 2 gogosari din otet, zeama de la o lamaie,1 lingurita hrean razalit, ulei, mustar,100 g masline, piper, sare, frunze de patrunjel.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Cureti ceapa,telina, si morcovii,apoi le dai pe razatoarea mica. Tai foarte marunt maslinele si un gohosar(unul il pastrezi ca sa ornezi salata). Amesteci treptat uleiul cu mastarul pana obtii o maioneza si cand e gata adaugi si zeama de lamaie. Potrivesti de sare,piper,pui si hreanul razalit,le amesteci pe toate si ornezi cu frunze de patrunjel, felii de gogosar si masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA PICANTA" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Toate legumele trebuie coapte ,si curatate de coaja.Vinata si ardei le lasam putin sa se scurga apa.Vinata
16 voturi
7 comentarii
1h
Se incinge o tigaie si se pun 2-3linguri ulei de masline si se prajesc ardeii dupa care se cojesc
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate