Se curata dovleceii si se taie rondele groase de 1 cm. Se lasa putin sa se svante si apoi se prajesc pe ambele parti pana se-nmoaie si se rumenesc usor.
Se scot pe o hartie care sa le absoarba excesul de ulei. Se pun in castronul de salata amestecand cu otetul, sarea si usturoiul tocat. Se serveste dupa cel putin o ora, pentru ca sa se-mbibe bine dovleceii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii