autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata poloneza

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
1 kg sfecla, 3 linguri smintina, 1 lamiie, 1 lingura mustar, ½ hrean, 2 oua, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe sfecla si se taie taietei. Se amesteca cu sare, piper si un sos preparat din mustar, smintina si zeama de lamiie. Se presara deasupra hrean ras si ouale rascoapte, tocate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata poloneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata De Primavara

Salata De Primavara

Spalati si rupeti frunzele de salata si puneti-le intr-un castron mai mare in care puteti amesteca

16 voturi    3 comentarii
10 min
Salate diverse
Salata cu fasole uscata

Salata cu fasole uscata

Pt aceasta salata, eu folosesc fasole de la conserva. Asadar, pun fasolea in strecuratoare, o spal

2 voturi    3 comentarii
30 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg sfecla
  • 3 linguri smintina
  • 1 lamiie
  • 1 lingura mustar
  • ½ hrean
  • 2 oua
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de toamna cu dovleac copt Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata aperitiv cu trufe de branza Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata calda de dovlecei, rosii si branza