Ouale se fierb in apa rece cu putina sare,se scurg si se trec sub un jet de apa rece,apoi se curata de coaja si se taie in doaua pe orizontala. Rosiile se spala,se sterg de apa cu un servet uscat,se taie pe orizontala,dupa care se scot cu lingura semintele si miezul din interior. In fiecare jumatate de rosie se aseaza o jumatate de ou ,peste care se pune o bucata de sardina . Maioneza se condienteaza cu sare si piper si cu zeama de lamaie dupa gust,se orneaza cu se orneaza fiecare rosie umpluta si se presara patrunjel.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii