autor:

Fara foto

» » Salate

Salata provensala cu ton

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 conserva cu ton, , 200 g laptuca, , 6 rosii coapte, , 1 bulb de fenicul, , 1 borcan cu cepe mici conservate, , 1 conserva cu boabe de porumb (200 g), , 1 bucata parmezan sau alt cascaval (100 g), , 1 pumn de masline negre, , 1 lingura otet aromat, , 1 lingura otet de vin, , 4 linguri ulei de masline, , sare,, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Curatati bulbul de fenicul si taiati-l felii subtiri, taiati cepele rondele, scurgeti boabele de porumb si clatiti-le sub jetul de apa rece.
Spalati rosiile, indepartati pedunculul si taiati-le bucati ceva mai groase. Spalati si zvantati salata si rupeti-o fasii.
Preparati intr-un castron un sos vinegreta cu cele doua feluri de otet, sare, piper si ulei de masline, batandu-le bine cu furculita.
Taiati parmezanul fasii subtiri si rupeti tonul bucatele.
Puneti in castronul cu sos tonul, salata verde, rosiile, boabele de porumb, feniculul si ceapa, amestecati-le usor, ornati salata cu masline si fasii de parmezan (sau cascaval) si serviti-o imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata provensala cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata cu peste

Salata cu peste

Se taie marunt ceapa verde,ardeii,varza chinezeasca muraturile iar salata se rupe cu mana.Intr-o

19 voturi    7 comentarii
30 min
Salate cu peste
Pasta de ton cu legume

Pasta de ton cu legume

Intai pregatim salata - Intr-o tigaie adanca se incalzeste uleiul,se pune ardeiul taiat se poate

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 conserva cu ton
  • 200 g laptuca
  • 6 rosii coapte
  • 1 bulb de fenicul
  • 1 borcan cu cepe mici conservate
  • 1 conserva cu boabe de porumb (200 g)
  • 1 bucata parmezan sau alt cascaval (100 g)
  • 1 pumn de masline negre
  • 1 lingura otet aromat
  • 1 lingura otet de vin
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare,
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Obletel de Dunare marinat in otet Obletel de Dunare marinat in otet

Obletelul se curata de solzi si li se scot intestinele, apoi se indeparteaza capul si inotatoarea de la codite, se spala in mai multe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Salsa cu capsune si creveti Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata cu ton