Se curata vinetele se taie rondele nu prea groase, sa se prajeasca usor, se taie şi dovleceii ei nu se curate de coaja, se curata cartofii, se taie ca de prajit. Se pune tava teflon, se prajesc toate la rind cind se scot se pune ın farfurie cu servetele sa se duca uleiul. Se da roşiile prin razatoare ıntr-un pic de ulei se pune usturoiul, se amesteca, se adauga roşiile, se lasa sa se traga apa sa se faca un sos. Puneti si un pic de sare normal:), legumele prajite se pun strat, deasupra se pune sosul .
Se maninca atunci cind este calda daca vreti sa mincati rece nu puneti cartofii fiindca cartofii dupa un timp nu mai sint gustosi .
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii