Salata rosie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg varza rosie
  • 100-150 g carne de pui fiarta sau pastrama afumata de pui
  • 1/2 cutie de boabe de porumb
  • masline
  • 2 rosii
  • 1 ardei rosu si 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • verdeata
  • maioneza
  • sare si piper
  • dupa gust

Mod de preparare

Varza rosie se taie fideluta fina, apoi se framanta putin cu sare;

Se adauga la varza carnea de pui taiata cubulete mici, apoi se taie marunt ceapa si se amesteca totul adaugand sare si piper;

Ardeii se spala, se curata si se taie cubulete. Rosiile, maslinele si verdeata se taie marunt si se adauga la salata;

Se amesteca inca o data, cu grija, adugandu-se porumbul din conserva (sau mazare). Inainte de a se servi, se adauga maioneza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise