salata ruseasca.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cartofi 1 kg
  • varza dulce 500 g
  • sfecla rosie 400 g
  • ceapa 300 g
  • merecretesti 600 g
  • otet 50 ml
  • ulei 100 g
  • sare

Mod de preparare

Cartofii se spala, se fierb in apa cu sare, se curata si se taie feliute subtiri. Varza dulce se taie fideluta. Sfecla se fierbe, se curata si se da pe razatoare. Ceapa se taie pestisori, se sareaza, se lasa sa stea doua ore si se stoarce bine. Merele se curata de coaja si seminte si se dau pe razatoare.

Se amesteca toate componentele, se adauga uleiul si otetul amestecat cu apa si se potriveste gustul cu sare si se da salata la rece pe timp de doua ore, pentru formarea gustului.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise