autor:

Fara foto

» » Salate

salata ruseasca (dietica si de post)

Autor: oxanel oxy (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oxanel oxy (Maestru bucatar)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2006

Ingrediente
300g sfecla rosie, 300g cartofi, 300g morcov, 150g mazare conservata, 2 cepe, 100 ml ulei si 3 oua, doar la preferinta.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Se fierb toate ingredientele, mai putin mazarea, ceapa si uleiul :)
Dupa ce au fiert se taie toate cubulete si se adauga mazarea, ceapa, uleiul si sarea. Ca sa fie si mai gustoasa se pot adauga si ouale fierte, dar deja salata nu va mai fi de post. Si daca cineva ii place mai uleoiasa respectiv se mai poate adauga ulei mai mult. E foarte gustoasa si tine de foame mai mult timp si se poate manca si a 2 zi pastrata la frigider. Eu zic ca merita incercata! E delicioasa pur si simplu...
Daca ti-a placut reteta noastra "salata ruseasca (dietica si de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Cus-cus exotic

Cus-cus exotic

Pieptul de pui se spala, se sterge si se asezoneaza cu sare si piper. Incingem, intr-o tigaie, putin

8 voturi    3 comentarii
1h
Salate de legume
Salata primavara

Salata primavara

Salata verde se spala bine. Se desfac toate frunzele, se spala cu multa apa rece. Se usuca cu un

1 vot    1 comentariu
10h
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 300g sfecla rosie
  • 300g cartofi
  • 300g morcov
  • 150g mazare conservata
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei si 3 oua
  • doar la preferinta.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Pui la cuptor si legume glazurate cu miere