1. Într-o oala mare cu apa fiarta, se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg, pastrând 1/2 cana din lichidul În care au fiert.
2. Între timp, Într-un castron mare, se amesteca sucul de lamâie, pasta de rosii, semintele de fenicul si sarea. Se adauga lichidul pastrat.
3. În sos se adauga pastele scurse, feniculul proaspat si stafide le; se amesteca bine.
4. Se toaca ramurile de fenicul pastrate, astfel incât sa se obtina 1/2 cana. Ramurile tocate si sardelele se pun in castron si se amesteca usor, sa se combine. Se servesc la temperatura camerei sau de la frigider.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii