Se spala cartofii si se fierb in coaja, se fierb separat mazarea, morcovii, ouale si daca e cazul bucatile de surimi, se pune totul la racit; Se prepara maioneza daca nu ati cumparat-o; Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete, la fel se taie si morcovii dar cubuletele sa fie mai mici; Se pune maioneza intr-un bol (se pastreaza putin si pentru ornat), se adauga cartofii, morcovii, tonul faramitat cu o furculita sau bucatile de surimi fierte si taiate rondele, ardeiul taiat fasiute, mazarea, 1 ou si se amesteca, se mai poate potrivi de sare si piper;
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii