autor:

Alexandra

» » Salate

Salata spaniola

Autor: Alexandra (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandra (Maestru bucatar)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
1 capatana mare de salata verde, , 50 g branza topita, , Ketchup, sare, , piper macinat,, masline(cui ii place)

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se desface salata in frunze si se pregateste la fel ca pentru salata frantuzeasca, dar nu se rupe.

Se asaza frunzele pe un platou, se sareaza, se pipereaza, se toarna Ketchup si se presara branza topita, taiata cubulete, si cateva masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata spaniola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata spaniola

Salata spaniola

1. Fierbeti cartofii si lasati-i sa se raceasca, dupa care taiati-i in rondele. Se aseaza intr-o

4 voturi    2 comentarii
1h
Salate reci
SALATA DE SPANAC

SALATA DE SPANAC

Spanacul se spala foarte bine in cateva ape,se scurge,se taie fasii subtiri si se amesteca cu rosiile

29 voturi    11 comentarii
25 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Gustos!!!!

  • Fara foto

    vera , 21 septembrie 2009

    Vreau sa va spun ca acete salate spaniole sunt extraordinar de bune. Am fost in spania in vacanta si numai salate mancam.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 august 2009

    Asa se numeste reteta. Pare sa fie buna

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 12 mai 2009

      Mii de scuze ....nu vreau sa fiu rautacioasa dar daca nu adaugi masline cate ingredinte mai raman? Ce are spaniol in ea branza topita? Ketchup-ul?

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 08 mai 2009

      Cred ca e foarte buna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

      Cred ca e delicioasa.Eu folosesc branza telemea taiata cubulete,rosii si putina ceapa verde..

    • Fara foto

      L (Chef de cuisine) , 24 martie 2009

      Oare ai putea sa ne pui cateva poze cu acest fel de mancare?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 capatana mare de salata verde
  • 50 g branza topita
  • Ketchup
  • sare
  • piper macinat,
  • masline(cui ii place)

Raporteaza reteta

COSTEO (Chef de cuisine)

Gustos!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
SALATA ASORTATA