Reteta postata pe: 17 martie 2009
Ingrediente
1 capatana mare de salata verde, , 50 g branza topita, , Ketchup, sare, , piper macinat,, masline(cui ii place)
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se desface salata in frunze si se pregateste la fel ca pentru salata frantuzeasca, dar nu se rupe.
Se asaza frunzele pe un platou, se sareaza, se pipereaza, se toarna Ketchup si se presara branza topita, taiata cubulete, si cateva masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata spaniola" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
1. Fierbeti cartofii si lasati-i sa se raceasca, dupa care taiati-i in rondele. Se aseaza intr-o
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
motosca mariana (Chef de cuisine) , 12 mai 2009
Mii de scuze ....nu vreau sa fiu rautacioasa dar daca nu adaugi masline cate ingredinte mai raman? Ce are spaniol in ea branza topita? Ketchup-ul?
iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 08 mai 2009
Cred ca e foarte buna!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2009
Cred ca e delicioasa.Eu folosesc branza telemea taiata cubulete,rosii si putina ceapa verde..
L (Chef de cuisine) , 24 martie 2009
Oare ai putea sa ne pui cateva poze cu acest fel de mancare?