Se fierb cartofii, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in rondele;
Se aseaza intr-o tava de copt straturi de rondele de cartofi si se dau la rece;
Se pregateste sosul din otet, ulei, usturoi, sare, piper si se toarna peste cartofi, pastrandu-se sos si pentru a fi turnat la sfarsit peste salata. Se da la frigider;
Se scoate caserola de la rece, se aseaza cartofii pe un platou. Se curata marul, se rade fin si se amesteca in sos, la fel se face si cu baconul, maslinele si ceapa. Sosul se imprastie peste cartofi si se serveste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii