Se pune bulgurul in apa rece cam 1h-1 1/2h pana se inmoaie si apoi se scurge bine excesul de apa.
Se adauga restul ingredientelor si se amesteca.
Se lasa cel putin 2 ore in frigider inainte de servire.
*Daca nu aveti grau bulgur se poate folosi couscous care nu are nevoie de preparare prealabila. Se adauga couscous-ul brut la salata si se lasa peste noapte in frigider, acesta umflandu-se cu ajutorul sucului de la rosii si lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii