Se pune fasolea pe foc si, cand incepe sa fiarba, se trage oala (cu capac) deoparte si se lasa sa stea o ora. Se scurge, se spala, se pune fasolea inapoi in oala si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba 40 de minute, pana ce se-nmoaie, si se scurge din nou. - Se curata rosiile de pielita, se taie in doua, se indeparteaza semintele si se toaca ceva mai mare. Se pune fasolea intr-un castron, se adauga rosiile, ceapa uscata taiata marunt, ceapa verde taiata rondele, patrunjelul tocat si ardeiul rosu taiat fasii. - Se prepara sosul, amestecand uleiul, zeama de lamaie, mararul, sarea si piperul si apoi se toarna peste salata. Se acopera vasul cu un capac si se tine o ora la frigider. Inainte de a o servi, se taie sardelele fasii lungi si se asaza din loc in loc peste salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii