Se taie marunt mararul, menta, usturoiul si 2-3 frunze ceapa verde, se pun intr-un vas de plastic, se toarna deasupra iaurt, in jur la o cana, sare, piper si jumatatea de lingurita boia iute. Ouale fierte se taie feliute iar brinza feta cubulete. Salata spalata sub jet de apa rece se taie feliute de 2 3 cm, castarvetele se taie in 2 si se poate taia cubulete sau feliute, depinde de preferinte. Se aseaza in bol salata, ouale taiate feliute, castravetele, brinza feta, se amesteca usor dupa care se toarna deasupra compozitia de mai sus. Se orneaza cu masline si frunzulite de marar si dupa gust cu crutoane de piine prajita. Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii