autor:

ardelean ioan

» » Salate

Salata titus 2

Autor: ardelean ioan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ardelean ioan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2009

Ingrediente
un ardei rosu gras, o rosie, o ceapa rosie, un usturoi verde, ardei iute verde, un castravete, brinza telemea, busuioc, patrunjel, otet vin, ulei masline, masline verzi, apa minerala, zahar, sare, piper, o lamiie

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Dresingul: se taie usturoiul, ardeiul iute, se pun in farfurie dupa care se adauga otetul, uleiul, lingura de zahar, apa minerala, sucul de la lamiie, sarea si piperul, se amesteca usor si se lasa sa se patrunda.



Castravetele se taie feliute, ceapa rondele, rosia cubulete si brinza la fel. Se pun in bol, se toarna deasupra dressingul, maslinele, patrunjelul si busuiocul si se amesteca usor. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata titus 2" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete cu ardei rosu si ceapa rosie

Salata de vinete cu ardei rosu si ceapa rosie

Coaceti vinetele in cuptor, pe toate partile, cam 30 minute. Trebuie sa le intepati cu o furculita,

32 voturi    21 comentarii
40 min
Salate de legume
Salata de vinata picanta

Salata de vinata picanta

Toate legumele trebuie coapte ,si curatate de coaja.Vinata si ardei le lasam putin sa se scurga apa.Vinata

15 voturi    7 comentarii
1h
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    DELICATESE!!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • un ardei rosu gras
  • o rosie
  • o ceapa rosie
  • un usturoi verde
  • ardei iute verde
  • un castravete
  • brinza telemea
  • busuioc
  • patrunjel
  • otet vin
  • ulei masline
  • masline verzi
  • apa minerala
  • zahar
  • sare
  • piper
  • o lamiie

Raporteaza reteta

Retete
de ardelean ioan
rosii umplute cu vinete

rosii umplute cu vinete

Umplutura: se curata ceapa si se taie marunt,se caleste in ulei pina incepe sa luceasca,peste care

19 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Se caleste ceapa, telina si morcovii pina incep sa se imoaie, se toarna apa incalzita in prealabil, se

74 voturi    11 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Pui umplut cu orez

Pui umplut cu orez

Puiul se condimenteaza inauntru si sub piele cu sare, piper, boia, rozmarin. Orezul impreuna cu morcovul

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

DELICATESE!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Buchetele de conopida cu usturoi si sos de marar