Dresingul: se taie usturoiul, ardeiul iute, se pun in farfurie dupa care se adauga otetul, uleiul, lingura de zahar, apa minerala, sucul de la lamiie, sarea si piperul, se amesteca usor si se lasa sa se patrunda.
Castravetele se taie feliute, ceapa rondele, rosia cubulete si brinza la fel. Se pun in bol, se toarna deasupra dressingul, maslinele, patrunjelul si busuiocul si se amesteca usor. Pofta mare!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii