Se spala salata, frunza cu frunza sub jet de apa, se scurge, se taie in suvite subtiri si se pune intr-un castron;
Se spala tijele de telina, se curata de partea tare, se taie rondele subtiri, se amesteca cu salata si se pune la rece;
Separat se pune uleiul intr-o cratita, se incalzeste putin si se amesteca cu mierea si otetul, pana se obtine o emulsie spumoasa;
Se adauga in sos si stafidele tinute in prealabil 10 minute in apa calduta pentru hidratare;
Se scoate salata de la rece si se asezoneaza cu sosul obtinut, iar pe deasupra se adauga felii subtiri de mar si miez de nuca, rumenit usor in cuptor si taiat bucati mari.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii