Se alege salata, se spala bine, se zvanta, se infasoara intr-un servet de bucatarie si se baga la frigider.
Se curata grapefruitul de coaja - inclusiv pielita alba si membrana - si se rupe bucati deasupra unui vas ca sa nu se piarda zeama.
Se amesteca bine zeama de grapefruit cu cea de lamaie si cu uleiul, se gusta de sare si piper si se incorporeaza menta tocata.
Inainte de a servi salata, se rup frunzele reci bucatele, se pun intr-un castron, se toarna deasupra sosul si se amesteca bine de tot. Se incorporeaza feliile de grapefruit, se mai amesteca o data si se garniseste cu frunzulitele de menta intregi. Daca salata este prea acra, se adauga 1/2 lingurita cu zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii