Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se pune pe gratar sa faca dungi.La fel se procedeaza cu feliile de ardei si de dovlecel.Apoi se spala bine salata verde, se ususca, se rupe cu mana bucati.Rosia se spala bine , se curata de cotor si se taie bucati potrivite.Branza se taie cubulete.
Se pun intr-un castron salata verde, feliile de rosii, feliile de ardei si de dovlecel,maslinele, se asezoneaza cu salad dressing mediteranean, apoi se adauga si bucatelele de piept de pui la gratar si deasupra si cubuletele de branza.Conteaza aceasta ordine fiindca altfel salata nu va arata bine.Pentru asa putina \'\'fitza\'\' mai putem adauga cateva varfuri de la un fir de tarhon proaspat care merge bine cu carnea de pui.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii