Se da cascavalul (150 gr.) pe razatoarea mare. Se bat cele doua galbenusuri, se adauga sare si piper. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca impreuna cu galbenusurile. Se pune cascavalul, restul de 50 de gr, taiat in cuburi mici, in patru vase speciale mici de Jena, care se dau la cuptorul cu foc potrivit pentru 15 minute. Se pune pe 4 farfurii salata verde taiata si asezonata cu otet. Deasupra salatei se asaza pe fiecare farfurie cascavalul care s-a aurit frumos in cuptor.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii