autor:

Fara foto

» » Salate

Salata verde cu smintina si ou

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2009

Ingrediente
300 g salata verde, un castravete proaspat, un ou, 1/2 pahar de sos de smintina cu otet

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Salata verde se spala si se scurge bine, apoi se taie si se pune intr-un castron. Se fierb ouale bine, se taie in felioare subtiri si se amesteca cu un sos preparat din smintina si otet. Inainte de a servi la masa, salata se amesteca cu sosul de smintina si oua si se pune in salatiera. Se garniseste cu rondele cu rondele de castraveti proaspeti si se presara cu marar sau cu patrunjel verde taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata verde cu smintina si ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata cu rucola

Salata cu rucola

Se spala rucola cu apa rece si un pic de otet sau bicarbonat pentru a elimina resturi de pamant sau

2 voturi    5 comentarii
10 min
Salate reci
Salata

Salata "exotica" de paste

Aducem la punctul de fierbere, apa cu sare intr-o oala. Rasturnam pastele si le fierbem pana se inmoaie,

4 voturi    6 comentarii
50 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g salata verde
  • un castravete proaspat
  • un ou
  • 1/2 pahar de sos de smintina cu otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata de vinete si ardei copt