autor:

Fara foto

» » Salate

Salata verde cu sos de smantana

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
salate (2), smintina (1/2 pahar), otet (1 lingura), sare, zahar pudra (1/2 lingurita), marar tocat (1 lingura), patrunjel tocat (1 lingura)

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala foile de salata, se lasa sa se scurga, se aranjeaza intr-o salatiera. Separat se prepara un sos batand smantana cu zaharul, sarea si otetul. Apoi se toarna peste salata.Acest sos inlocuieste cu succes uleiul la prepararea salatei verzi. Deasupra se presara verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata verde cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de fructe de mare

Salata de fructe de mare

Fructele de mare se pun la marinat(3-4 ore)cu zeama de lime, capatana de usturoi taiata in jumatate,

2 voturi    3 comentarii
4h
Salate reci
Salata  John

Salata John

Se taie conservele de peste si se scurg de ulei, se taie cutiile de fasole rosie si se scurg de zeama

14 voturi    1 comentariu
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • salate (2)
  • smintina (1/2 pahar)
  • otet (1 lingura)
  • sare
  • zahar pudra (1/2 lingurita)
  • marar tocat (1 lingura)
  • patrunjel tocat (1 lingura)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Poienita cu ciuperci