Se curata si se spala legumele si zarzavaturile;
Se taie ceapa rondele; mararul si patrunjelul se toaca marunt, salata se taie/rupe(depinde cum preferati) fasii inguste,la maslinele se scot samburii(sau puteti achizitiona fara samburi)si se taie rondele;
Se scurge tonul din conserva de ulei sau saramura( mie imi place cel din ulei) si se taie branza cubulete.
Se pune totul intr-un castron si se amesteca cu uleiul, zeama de lamaie, piperul si sarea;
Se serveste dupa ce se lasa la frigider cel putin 20 de minute. Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii