Se desface salata in frunze si se spala.
Se lasa sa se scurga si se asaza pe un servet sa se zvante.
Se rupe in bucatele. Se freaca mus-tarul cu otet, sare si zahar, se adauga ceapa verde, taiata marunt, ceapa rasa si ulei.
Se amesteca salata in acest sos si se serveste imediat.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii