Salata se spala foarte bine sub jet de apa,se scurge si se opareste putin in apa clocotita.
Carnea se toaca si se amesteca cu orezul,oul si patrunjelul tocat.
Se asaza umplutura printre frunzele de salata,in partea de langa cocean,apoi se aduna spre varf si se leaga cu ata sa nu iasa umplutura.
Se pune salata intr-o cratita cu mararul,putina zeama cu care s-a oparit salata,uleiul si se lasa sa scada la cuptor.
Se scoate ata si se serveste cu suc de lamaie,iaurt sau smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii