autor:

veronica

» » Salate

SALATA VERONICA

Autor: veronica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2009

Ingrediente
2 oua fierte, 2 morcovi fierti, 150gr sunca, 150gr salam, 100cascaval, sare dupa gust, 4linguri ulei, 2 linguri otet, pipar negru.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Totul se taie fasii lungi, sosul se face din 4 linguri de ulei si 2 linguri de otet sare si piper dupa gust si se lasa o ora la rece. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA VERONICA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de castraveti cu iaurt

Salata de castraveti cu iaurt

E posibil ca multi sa nu cunoasca acesta salata delicioasa, care este usor de preparat si fara prea

3 voturi    0 comentarii
30 min
Salate reci
Salata de pui cu telina

Salata de pui cu telina

Fierbi pieptul de pui in apa cu sare,il lasi sa se raceasca si-l tai marunt.Razi telina pe razatoarea

6 voturi    11 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 oua fierte
  • 2 morcovi fierti
  • 150gr sunca
  • 150gr salam
  • 100cascaval
  • sare dupa gust
  • 4linguri ulei
  • 2 linguri otet
  • pipar negru.

Raporteaza reteta

Retete
de veronica
TORT CU FRUCTE(simplu)

TORT CU FRUCTE(simplu)

Se bate crema cu 200gr lapte,si frisca cu 200gr lapte, se tine

11 voturi    7 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata aromata de toamna Salata aromata de toamna

Aceasta salata am mancat-o prima oara in casa cumnatei mele in Bucovina, ea a invatat reteta de la mama ei. Trebuie sa recunosc ca ador

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata « vendredi »