Se incinge uleiul intr-un tuci sau intr-o tigaie de teflon si se prajesc telina si ridichea circa 2 minute, la foc potrivit, amestecand intruna. Cand s-au inmuiat, se adauga ceapa, se caleste si ea 1 minut, apoi se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca. - Se amesteca ridichea, telina si ceapa cu morcovul ras, ceapa verde si carnea de pui, se aseaza intr-o farfuie pe frunzele de salata si se garnisesc cu nuca zdrobita si verdeata.
Pentru sos, se amesteca toate ingredientele. Se toarna peste salata, cu putin timp inainte de a o servi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii