Se incinge uleiul intr-un tuci sau intr-o tigaie de teflon si se prajesc telina si ridichea circa 2 minute, la foc potrivit, amestecand intruna. Cand s-au inmuiat, se adauga ceapa, se caleste si ea 1 minut, apoi se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca. - Se amesteca ridichea, telina si ceapa cu morcovul ras, ceapa verde si carnea de pui, se aseaza intr-o farfuie pe frunzele de salata si se garnisesc cu nuca zdrobita si verdeata.
Pentru sos, se amesteca toate ingredientele. Se toarna peste salata, cu putin timp inainte de a o servi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii