Coci vanata, iar cand e gata, o cureti si o lasi la scurs. Cureti dovlecelul de coaja, il tai rondele si il pui la fiert in apa putina sarata. Cand s-a inmuiat bine, il scurgi si il toci marunt.
Toci si vanata, dar folosesti numai jumatate (pentru copii, e bine sa pastrezi raportul o parte vanata la doua parti dovlecel).
Treci totul intr-un castron, apoi amesteci bine legumele cu doua linguri de ulei, folosind o paleta de lemn. Adaugi sarea, iaurtul si ardeiul taiat marunt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii