Se cojesc merele, se taie in cubulete mici, se stropesc cu suc de lamaie sa nu innegreasca. Se taie marunt tulpinile de telina, fara frunze. Daca folosim telina radacina se rade pe razatoare mijlocie. Se taie cuburi ananasul. Se amesteca totul, se adauga nucile zdrobite, ciresele, sare si piper, maioneza si se amesteca bine. Se serveste 1/2 - 1 ora dupa preparare, pt. ca gusturile sa fie absorbite de ingrediente
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii