autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Salau Menuiere

Autor: mariana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
800 gr file de salau, 2 oua, 50 gr unt, 100 gr faina, 200 ml ulei, 30 gr capere, 1 legatura de patrujel, 1 lamaie, 15 gr sare, 2 gr piper alb

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Fileul de salau se spala si se portioneaza. Patrunjelul se taie marunt, jumatate de lamaie se taie felii, iar restul se stoarce.
Fileurile de salau se sareaza, se trec prin faina, prin oul batut si din nou prin faina, apoi se rumenesc pe ambele parti. Daca in ouale batute se adauga putina apa, aceastava rupe putin oul iar fileurile nu se vor incarca prea mult cu faina.
Separat se topeste untul, se pune intr-un vas, peste acesta se adauga patrunjelul, caperele, feliile se sucul de lamaie, sarea si piperul si se amesteca bine.
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu sosul de unt si capere deasupra, sau separat, in sosiera. Se poate servi cu garnitura de cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau Menuiere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Gazpachuelo malagueño

Gazpachuelo malagueño

Se pune apa la fiert cu sarea. Cand a dat in clocot se pun crevetii, se lasa 3 minute si se scot,

6 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu peste
Turban de biban de mare

Turban de biban de mare

Inainte de toate am curat pestele de solzi . L-am filetat (i-am taiat capul, l-am deschis in doua,

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 800 gr file de salau
  • 2 oua
  • 50 gr unt
  • 100 gr faina
  • 200 ml ulei
  • 30 gr capere
  • 1 legatura de patrujel
  • 1 lamaie
  • 15 gr sare
  • 2 gr piper alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MACROU CU LEGUME LA CUPTOR, IN FOLIE DE ALUMINIU