Fileul de salau se spala si se portioneaza. Patrunjelul se taie marunt, jumatate de lamaie se taie felii, iar restul se stoarce.
Fileurile de salau se sareaza, se trec prin faina, prin oul batut si din nou prin faina, apoi se rumenesc pe ambele parti. Daca in ouale batute se adauga putina apa, aceastava rupe putin oul iar fileurile nu se vor incarca prea mult cu faina.
Separat se topeste untul, se pune intr-un vas, peste acesta se adauga patrunjelul, caperele, feliile se sucul de lamaie, sarea si piperul si se amesteca bine.
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu sosul de unt si capere deasupra, sau separat, in sosiera. Se poate servi cu garnitura de cartofi natur.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii