Curatam pestele de intestine si oase, il spalam bine, si scoatem din carne, pana obtinem un strat subtire sub piele. Din restul de carne, (scos ), paine, lapte , ou , sare, piper si verdeata facem o pasta prin framantare. Ungem pestele pe dinauntru cu unt il umplem cu pasta si il coasem frumos pentru a obtine o forma de peste intreg. Infasuram pestele in tifon si il fierbem in oala cu aburi, Se serveste cu mujdei de usturoi. POFTA BUNA !!!!! DICTON GRECESC : Cat de multe rele le produce muritorilor inactivitatea !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii