Curatam pestele de intestine si oase, il spalam bine, si scoatem din carne, pana obtinem un strat subtire sub piele. Din restul de carne, (scos ), paine, lapte , ou , sare, piper si verdeata facem o pasta prin framantare. Ungem pestele pe dinauntru cu unt il umplem cu pasta si il coasem frumos pentru a obtine o forma de peste intreg. Infasuram pestele in tifon si il fierbem in oala cu aburi, Se serveste cu mujdei de usturoi. POFTA BUNA !!!!! DICTON GRECESC : Cat de multe rele le produce muritorilor inactivitatea !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii