Curatam pestele de intestine si oase, il spalam bine, si scoatem din carne, pana obtinem un strat subtire sub piele. Din restul de carne, (scos ), paine, lapte , ou , sare, piper si verdeata facem o pasta prin framantare. Ungem pestele pe dinauntru cu unt il umplem cu pasta si il coasem frumos pentru a obtine o forma de peste intreg. Infasuram pestele in tifon si il fierbem in oala cu aburi, Se serveste cu mujdei de usturoi. POFTA BUNA !!!!! DICTON GRECESC : Cat de multe rele le produce muritorilor inactivitatea !
Reteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...
Cartofi la cuptorAmestecul de mirodenii se amesteca, se pun intr-o tava si se imprastie.
Cotlet de vitel cu piure de mazareO prajitura delicioasa, stiam ca asa va fi, inca de cand m-am gandit la aceasta combinatie care mie imi place tare mult.
Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visineDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii