Salsa are avantajul de a fi considerata salata dar si sos deopotriva. O intalnim cel mai des langa cipsuri sau nachos, dar merge perfect si cu peste sau alte carnuri la gratar.
Rosiile le taiem in sferturi, astfel incat sa le putem elimina semintele, apoi le taiem cubulete de aproximativ 5 mm si le punem intr-un bol.
Tocam ardeiul iute foarte fin, tocam si ceapa rosie cubulete, apoi patrunjelul verde cat mai marunt. Punem toate ingredientele in bolul cu rosii, adaugam sucul de lamaie, asezonam cu sare si piper proaspat macinat si amestecam pana se omogenizeaza compozitia.
Daca sosul nu este suficient de picant cateva picaturi de sos Tabasco vor rezolva problema.
Pastram salsa la rece o ora inainte de a servi, astfel inca sa se marineze bine toate ingredientele.
Sa aveti pofta!
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Diva in Bucatarie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii