Topim untul in tigaie. Punem cele 2 felii de paine. Le lasam pana se rumenesc pe ambele parti.
Taiem cele doua felii de paine pe diagonala formand astfel 4 triunghiuri.Doua triunghiuri trebuie unse cu iaurt iar celalate doua cu dulceata de capsune
Punem felia unsa cu dulceata deasupra feliei cu iaurt. Se poate servi cu ceai,cicolata calda sau lapte. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii