SANDWICH CLUB

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
ridicata
SANDWICH CLUB

Ingrediente

  • INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII :
  • - toast felii - 12 buc
  • - maioneza ( unt ) - 0.040 kg
  • - cartofi - 0.800 kg
  • - piept de pui dezosat - 0.320 kg
  • - bacon ( kaizer ) - 0.200 kg
  • - oua - 1 buc.
  • - salata verde
  • - castraveti - 0.150 kg
  • - rosii - 0.150 kg

Mod de preparare

Feliile de toast se fac la toaster ( sau se prajesc pe grill sau plita ).

Pieptul de pui se tranzeaza in 4 transe egale , se da cu sare si se gateste pe gratar pe o parte si pe alta.

Baconul se taie in transe subtiri, dupa care se face pe gratar sau la cuptor.

Ouale se fierb de consistenta tare, dupa care se racesc si se taie in rondele.

Cartofii se curata, se spala si se taie ca pentru prajit, dupa care se prajesc in ulei.

Pentru fiecare sandwich vom folosi 3 felii de toast, care se vor unge cu putina maioneza sau unt.Pe prima felie de toast punem o frunza de salata verde, iar apoi pieptul de pui gatit.Peste pieptul de pui punem o alta felie de toast, apoi in ordine : bacon, felii de ou fiert, felii de rosii si felii de castraveti proaspeti. Vom termina sandwich-ul cu a treia felie de toast. Vom prinde sandwich-ul cu doua scobitori, apoi il vom taia pe diagonala.

Preparatul se va insoti cu garnitura de cartofi prajiti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise