400gr faina,untul,laptele,sarea si drojdia dizolvata in 3-4 linguri lapte,se amesteca bine.Se mai adauga 400gr faina si se amesteca bine,apoi se adauga inca 400gr faina si se framanta foarte bine.Se intinde pe masa de lucru,se impatureste in 4,iar se intinde si iar se impatureste,repetand aceasta operatie de 4 ori.Aluatul se pune intr-o folie de plastic si se tine la frigider pentru 30 de minute.Se intind foile.Fiecare foaie se unge cu ou batut si se presara cascaval ras.Cascavalul se taseaza bine cu sucitorul.Se taie fasii sau forma dorita si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt,care se va da la cuptor pentru 15-20 de minute.Se lasa sa se raceasca si se servesc.Pofta buna!!!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii