Se face un aluat din faina margarina sare si atita lapte cit sa se obtina un aluat potrivit.
Se lasa de seara pina dimineata,intr-un loc rece.
A 2-a zi,se intinde cam de 3 mm,se taie saratele(saleuri),cam de 10-12 cm lungime si cca 1,5 cm,latime.
Se ung (pe suprafata de lucru) cu un ou batut(cu putina sare si piper),apoi,se presara(tot pe suprafata de lucru) cu sare mare si chimen.
Pe urma,se aseaza pe o tava neunsa si se dau la cuptor,la foc mediu, cca 20-25 minute.Trebuie sa fie putin rumene.
Se scot din tava fierbinti(cind se racesc,se rup).
Se servesc reci.
Eu am facut o portie si jumatate.Asa fac, de obicei.
Timpul de preparare e lung,are si noaptea.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii